Koneli Est

Bagdi Bella: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Kardos Éva: Hogyan legyek elég jó szülő?

Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka, Szabó Márta

🗓Időpont: 2022. május 26. csütörtök 17:00-20:30
🏡Helyszín: Budapest, D50 - Damjanich u. 50.
🚗Parkolás: az utcán, vagy a Liget Múzeum mélygarázsban javasolt
💰Jegyek: 5900.-

“Jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon.”

PROGRAM:
💜17:00-18:00 Érkezés, büfé, regisztráció
💙18:00-18:10 Köszöntő
💜18:10-18:30 Kardos Éva a KONELI Intézmények alapítójának előadása: Hogyan legyek elég jó szülő?
🤍18:30-19:15 Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat? című előadása
💙19:15-20:00 Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka -édesanya, színésznő- és Szabó Márta -pedagógus, a Boldogságóra nagykövet- pódiumbeszélgetése
💜20:00-20:30 Közönségkérdések

💙Bagdi Bella💙
Személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő és a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője.
A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, ő indította el Magyarországon azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, mely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a pozitív hatásait az ELTE PPK tudományosan is igazolta.

💜Kardos Éva💜
Szemléletváltó. A KONELI Intézmények alapítója, aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek önmaga lehet, mert fontosak az erkölcsi normák, tisztelik társukat és a felnőtteket, mind emellett mai tudást kapnak, innovatív módszereket alkalmazva.

AZ ESTRŐL

🔹A KONELI - a Konstruktív Életvezetés Intézményei- fontos küldetésnek tartja, hogy a felnövő gyermekek lelki biztonságban nevelkedjenek otthon és az óvodákban, iskolákban is, ezért is alkalmazza Bagdi Bella Boldogságóra programját. A sok pozitív visszajelzés és tapasztalat alapján látjuk, hogy mennyire fontos küldetés ez, hogy minél több ember tudtára adjuk ennek a programnak a jelentőségét.

Az est folyamán előadást hallotok Kardos Évától, a KONELI Intézmények alapítójától, Hogyan legyek elég jó szülő címmel? -aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, egyesületet, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek külön személyiségként van kezelve, ahol fontosak az erkölcsi normák, és tisztelik egymást és a felnőtteket is a gyerekek.

🔹Ezt kövezően Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője tart előadást arról, hogy gyermekeinket hogyan csiszolhatjuk, fejleszthetjük, ösztönözhetjük úgy, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.

"Ez sajnos nem egyszerű feladat, hiszen a legtöbben hiányfókuszú szemléletben nevelkedtünk. Azt táplálták belénk, csak úgy válhatunk eredményessé és boldoggá, ha megszüntetjük a hiányosságainkat és kijavítjuk a hibáinkat.
Az igazság az, hogy ennek épp az ellenkezőjét kellene tennünk!
Sikereket az erősségeink fejlesztésével, nem a hiányosságaink megszüntetésével érhetünk el. A Gallup Intézet tudományos kutatásai kimutatták, hogy a kiemelkedően sikeres emberek attól olyan eredményesek, hogy a gyengeségeik helyett az erősségeikre koncentrálnak az élet minden területén.
A jó hír, hogy a szemléletváltáshoz soha nem késő. Akár most, ebben a szent pillanatban is dönthetsz úgy, hogy felfedezed a saját erősségeidet és elkezded fejleszteni, használni őket a saját boldogságod és jólléted érdekében." Bagdi Bella

🔹Az előadások után pódiumbeszélgetésre invitáljuk Bagdi Bellát, Kardos Évát, Tenki Réka édesanyát, Szabó Mártát, pedagógust.
🔹A pódiumbeszélgetés után közönségkérdésekre is választ adnak az előadók.

(A programváltozás jogát fenntartjuk.)

A KONELI Est szervezője a Koneli Alapítvány és a Nemzetközi ALMA Egyesület.